Najnovšie recenzie zo sekcie Kočíky pre bábiky
Vhodné aj pre deti ktoré už začínajú chodiť.
- cena?
Pekny a variabilny kocik. Dcerka spokojna... obstal aj pri prechadzkach vonku. Doma zas koliecka moc nebuchocu na podlahe, co je fajn. Je dost lahky, co je pozitivum pre manipulaciu, no mozno sme cakali, ze to bude menej ako klasicka plastova hrkalka.
Trochu narocnejsie skladanie, lebo doruceny prisiel rozobrany na atomy, navod moc neocaril, ale da sa ;)
Tu buginu sme nevyuzili zatial, islo nam hlavne o hlboky. A ten je pekne vyuzitelny a dosatocne priestorny. Pritom kocik nezabera zas tak prilis miesta.
Drobne nedostatky- Strieska sa neda sklapat dopredu (zatvorit). Vanicka je tam len tak nasunuta zhora a velmi lahko vyskoci, to je jedina vaznejsia vytka. Kolieska neposobia moc pevne ulozene, hrkaju na osi. No zatial sluzi uz dva mesiace bez problemu.
Celkovo odporucam
Kočik je krásny kupovaný pre 17 mesačnu dcéru. Kvalitny kočik cena tomu zodpoveda. Mali sme k tomu darček male veci pre babiku čo poteši .
Dosiel poskodeny, neskontrolovany odosielatelom
- Krásny kočík,stabilný vhodný pre slečny už od 2,5roka pevná konštrukcia
- Ľahký, tichý chod
Kočík pre bábiky odporúčam, vnučka sa hneď začala hrať. V kočíku by mohol byť aj vankúšik a prikrývka, ja som ušila.
Praktický kočiar pre 3r. dievčatká, dizajn produktu moderný, ľahko ovladateľný, 2v1, hlboká časť + športová, dobre skladatelný. Za nás aj dcérku veľká spokojnosť, kúpu produktu vôbec neľutujem.
Krásny, prepracovaný do najmenšieho detailu. Všetko sedí tak ako má. Búdička je stabilná. Jednoduchá montáž, zvládli sme ju s mojou dvoj ročnou dcérkou. Cena zodpovedá kvalite. Určite kúpime aj vo väčšom prevedení keď nám bude tento variant už malý.
- Ľahké otáčanie
- Výška
- Celkové prevedenie
- Nedá sa nastaviť výška madla
Bayer Chic LINUS trojkombinácia svetloružová
Pridané: 24. decembra 2023
(naposledy upravené 24. decembra 2023)
Zakúpený v MALL.SK
- Farba
- Spracovanie
Kočík vôbec nestojí za takú cenu. Je to hrkalka. Zlé spracovanie (spodný košík sa šucha po zemi). Obrovské sklamanie, hneď sme ho vrátili. Kolieska plastové a vnútro ako keby vyplnené polystyrénom. Nestabilný a celý sa kýval.
Little Dutch Kvety a motýle
Pridané: 29. novembra 2023
(naposledy upravené 29. novembra 2023)
Zakúpený v julivan.sk
- Pevná konštrukcia
- Krásne farebné prevedenie
- kočiarik je veľmi pekný,som nad mieru spokojná a iste bude aj moja malá vnučka
- Super
kočiarik vyhovujúci pre menšie bábiky a výborná hračka pre malé slečny
- Kočík krásny,ako na obrázku.
Super kočík pre malinké slečny
Krásny detsky kocik
ok
Ľahký vhodný pre malé princezné
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »